keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Day 3



Kolmantena päivänä viimeisten kuvien ja viimeisten ostosten jälkeen vuorossa oli musikaali. Musikaali oli ollut ykkösehdokkaana kohdevalinta äänestyksessä. Suurin osa porukasta osti lipun Jali ja suklaatehdas- musikaaliin ja muutama meni puhenäytelmään. Jali ja suklaatehdas esitettiin Theatre Royal Drury Lane: ssa. Valitettavasti musikaalissa ei voinut kuvata, joten kuvia löytyy vain ennen musikaalin alkua.

Musikaali itsessään oli huikea ja kaiken kaikkiaan uskomattoman hieno. Musikaaliin oli nähty vaivaa ja siihen oli panostettu niin, että jokainen hetki sitä katsellessa olisi katsojalle täydellinen kokemus. Kaiken lisäksi musikaalin näyttelijät, erityisesti lapsinäyttelijöiden, taidokkuus oli aivan suunnattoman hienoa ja taitavaa. Se kuinka kymmenen vuotiaat lapset suuren yleisön edessä osaavat ottaa lavan sekä katsojat haltuun on aivan äärettömän hassua ja hienoa!!!
Musikaalissa lavasteet, äänet, valot ja efektit ovat huikeat ja niiden katseleminen oli huikean hienoa. Tätä musikaalia suosittelevat kaikki! Musikaali sopii lapsille, nuorille, aikuisille ja eläkeikäisillekin!! Iällä ei ole merkitystä tämän musikaalin katsomisessa, sillä sieltä pois lähtyäsi haluat nähdä Jali ja suklaatehtaan uudelleen ja uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti