keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pikapäivitys!

Iltaa kaikille! :)

Tällä hetkellä valmistaudumme hotellilla nukkumaanmenoon, koska huomenna on luvassa toinen toiminnantäyteinen päivä Lontoossa. 

Nyt on takana ensimmäinen päivä aurinkoisessa Lontoossa. Emme tiedä Suomesta, mutta täällä aurinko lämmitti koko päivän ja lämpöä riitti 20 asteen verran. 

Päivä alkoi koululla Erottajakadulla klo 4.45, kun bussi hurautti kohti Helsinki-Vantaata. Lento oli 45 minuuttia myöhässä, mutta olimme silti jo hyvissä ajoin paikallista aikaa kymmenen maissa perillä Gatwickin lentokentällä. Meitä oli vastassa poutainen Lontoo ja innostunut tunnelma oli käsin kosketeltava.


Vietyämme hotellille tavarat kävimme syömässä omavalintaisessa (väh. kahden hengen porukoissa) ruokapaikassa, jonka jälkeen oli muutama tunti vapaa-aikaa. Tämän pääosin määrätietoiseen shopitukseen käytetyn ajan jälkeen suoritimme viralliset turistirituaalit eli kävimme katselemassa Lontoota London Eyesta ja ihailimme Big Beniä. Sen jälkeen kellon lähennellessä iltayhdeksää suuntasimme iltapalaostosten kautta takaisin hotellille lepäämään ja valmistautumaan seuraavaan päivään.



Näin se päivä suurin piirtein meni! Matkafiiliksiä voi seurailla paremmin myöhemmin julkaistavalta matkavideolta, mutta nyt sanottakoon että Lontoo vaikuttaa erittäin mainiolta! Innolla odotamme, mitä muuta Lontoolla on tarjota. Huomenna suuntaamme kohti BBC:n studiota ja Madame Tussaud's -vahakabinettimuseota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti